Site icon Turkish Forum English

Duchess of York accepts charity award

Spread the love

“I hate grown-ups, and I love children. Thank you very much,” she said.
Sarah Ferguson Türkiye aleyhtarlığını kışkırtıp arttırmak amacı ile, izinsiz olarak gizlice Türk öksüz ve yetim çocuk bakımevlerine yardımcı olacak hayırsever taklidi ile girmişti. Bu hareketi hem İngiltere hemde Türkiye yasalarina kesinlikle aykırı olarak, çocuklarin gizlilik, mahrumiyet ve kişilik haklarına tecavüz ederek onları filme almıştı, bu filmde ayrıca İngilterede açıkca izinsiz olarak, çocukların ve calışanların yüzleri gösterilerek oynatılmıştı. Bunun için kimden ve nekadar para aldığı henüz bilinmeyen Sarah Ferguson’a bu haftasonu uluslararası ödül veren Variety International’in baskanı ise İngiliz Julia Morley. Hollywood artistleriyle yakın ilişkili olan Variety International’in merkezi, Ermeni Diasporasinin bir numarali merkezi Los Angeles, California da calişmakta.
Holywood elçileri arasında Roger Moore, Sean Connery, Shirley Bassey, Michael Caine, Vera Lynn ve Nick Faldo da var.

Şu anda hakkında polis soruşturmasıda olduğu bilinen Sarah Fergusonun bunun içinde rüşvet almış olabileceği büyük olasılık olarak gözüküyor.

Sarah Fergusonun sevgisinin çocuklardan çok paraya olduğuda hala ortada olmasına rağmen Holywood elitlerinden utanmadan sıkılmadan ödül alması akıllarda birçok soru işareti uyandırdı.

======================================================================

160x120 Sarah FergusonBy Jennifer Still

Sarah Ferguson was on hand to accept an award for her work with a children’s charity on Sunday despite her recent cash sting scandal.
The Duchess of York admitted at the Hollywood gala that she’d had “quite a heavy day”, reports AFP. Her acceptance speech is said to have been brief.

“I hate grown-ups, and I love children. Thank you very much,” she said.

Simon Cowell defended the Duchess, and applauded her passion for turning up at the event.

Digital Spy

==========================================================================


Spread the love
Exit mobile version